Porganditort

Klassikaline Ameerika porganditort on juba ammusest ajast võitnud populaarsuse terves maailmas ning ehib parimate kondiitriäride vaateaknaid ja vitriine. Loomulikult lisasime ka meie selle tordi oma pakkumistesse ja valmistame klientidele oma originaalversiooni. Kuid  milles peitub porganditordi suur populaarsus? Tänu rohkele porgandisisaldusele jäävad tordi kihid õrnaks ja mahlasteks, vürtsikate maitseainete bukett muudab need ka eriti aromaatseteks. Maitse täiuslikkusele lisab kerge varjundi pisut soolakas Philadelphia toorjuustul põhinev kreem. Kujutlege, kui hubaseks muutub Teie teelaud meile nii iseloomulikult sombuses kliimas, kui seda ilmestab eespool kirjeldatud maitsev ja aromaatne dessert!

 

Oluline detail on see, et porgand annab tordikihtidele kerge loomuliku magususe ning mõjutab kontsistentsi, tordi maitses aga ei ole porgandit  praktiliselt üldse võimalik eristada, mis tähendab, et see tort meeldib kindlasti ka nendele lastele, kes aedvilju tavaliselt ei armasta.

Meie traditsiooniline porganditort on rustikaalses stiilis – kreem on ainult tordikihtide vahel, üliõhukese kreemikihiga kaetud küljed on korrektselt tasased ja rõhutavad ilusaid ühtlaseid biskviidikihte. Vastavalt tellija soovile kaunistame tordi kreemiga, mida saab toonida Teile meelepäraste toiduvärvidega, vajadusel katame suhkrumassiga ja kaunistame erinevate figuurikestega.

 

Porganditordi kihtide koostises on porgand, mesi, vürtsid (ingver, kaneel, nelk), rosin, kreeka pähkel, kookoshelbed, taimeõli, munad suhkur, jahu, sooda, kergitusaine. Toorjuustu-võikreem koosneb toorjuustust, võist ja tuhksuhkrust.

 

Allergeenid: nisujahu, piimatooted, munad, kreeka pähklid.

 

Telli