Mangotort

Ilmselt, kõige eksootilisem tort meie valikus. Mandli-apelsini tordipõhju immutame siirupi asemel mango ja passionivilja moosiga. Tordis avaneb mango kolmes erinevas tekstuuris: alguses tunnete õrna valge belgia šokolaadi ja küpsete puuviljade püreest valmistatud koorest ganache kreemi mangost marakujaga; seejärel, õhulist juustu-koorest mangokreemi; ning lõpetuseks – mango enese mahlaseid tükikesi kreemis. See tort tekkis tänu võluvale, nüüd juba abielupaarile, kes soovisid oma abielu sõlmimisele miskit erilisit ja tingimata mangolist. See tort on justkui suvi ise – mitmekülgne, mahlakas ja samas lõõmav.

 

Traditsiooniliselt katame torti helekollase juustu-koorese mangokreemiga ja kaunistame põldmarjadega. Soovi korral võime kaunistada torti värvilise kreemiga või katta suhkrumassiga ning lisada mistahes kujukesi. Selle tordi minimaalne kaal suhkrumassi dekooriga – 1,8 kg.

 

Koostisosad: munad, suhkur, jahu, mandlijahu, või, apelsinimahl ja -koor, valge šokolaad, koor, marakuja püree, mangopüree, pektiin, sidrunimahl, glükoos, toorjuust, mangopasta, mango tükid.

Allergeenid: nisujahu, mandel, piimatooted, munad.

 

Telli