Maasika tassikook kamaga

Igal võimalikul juhul kasutame oma töös kõige paremaid kodumaiseid toiduaineid, ja nii tekkiski mõte valmistada dessert ühest populaarseimast Eesti toiduainest kamast. Tuletame meelde, et kama on tervislik tera- ja kaunviljade segu, ja sobib suurepäraselt piimatoodete, pähklite ja marjadega. Seda kõike soovimegi kajastada kama tassikookide maiteelamusega.

Kama tassikoogi põhi on klientide lemmik valge keeks, sellele lisasime maasikaželee täidise ja katsime maitsva toorjuustu-kama- ja mandlikreemiga. Need muffinid on meie toodetest kõige eestipärasema maitsega. Imeliselt pehme maitsega keeks meelitab jooma rohkem kui tassi teed ja meenutama õnnelikku lapsepõlve.

 

Vaniljemuffini koostises on hapukoor, või, munad, jahu, suhkur, sool, sooda ja kergitusaine. Täidis koosneb maasikaželeest (maasikapüree, sidrunimahl, suhkur ja želatiin). Tassikoogi kattekreem on valmistatud Philadelphia toorjuustust, võist, tuhksuhkrust, mandlipastast ja kamast.

 

Allergeenid: nisu-, odra- ja rukkijahu, piimatooted, munad.

 

Telli