Sidruni-lavendli tassikook

Seda tassikooki võiks nimetada Provence, nii palju on selles värskust ja vahemerelist soojust. Õrna lavendli maitselise kooremütsi all peitub suus sulav niiske keeks mahlaka sidrunitäidisega.
Kreemi koostisesse kuuluvad prantsuse valge šokolaad, vahukoor ja kuivatatud lavendliõied.

Just lavendel, mida me tellime otse Prantsusmaalt, muudab nende tassikookide maitse eriliseks. Õisi endid kreemis pole, neid leotatakse vahukoores ning nad lisavad tassikookidele peene Provence põldude aroomi.

Keeksi keskele peitsime päikse – rikkalikku sidrunivõide. Selle valmistamiseks kasutame värskelt pressitud sidrunimahla, viljakoort, munakollaseid, suhkrut ja naturaalset võid.
Seda tüüpi tassikooke võib tellida vaid standard kujunduses, me ei kaunista neid tassikooke suhkrumassiga.

 

Vaniljekeeksi koostisosad: hapukoor, või, munad, jahu, suhkur, sool, sooda ja küpsetuspulber. Täidiseks on sidrunivõie, mille koostisesse kuuluvad: sidrunimahl ja -koor, suhkur, munad, või. Kooremütsi koostisesse kuuluvad: vahukoor, kuivatatud lavendliõied, valge šokolaad.

 

Allergeenid: nisujahu, piimatooted ja munad.

 

Tellida