Šokolaaditort grenadilliga

Ebatavaliste maitsete austajatele on meil pakkuda šokolaaditort grenadilliga. Selle tordi rikkalik ja keerukas maitse on juba võitnud populaarsuse meie püsiklientide seas, mis ei ole ka imekspandav, sest hea traditsiooni kohaselt lisasime desserdi hulka palju šokolaadi. Šokolaaditordi kihid immutasime eksootilise vilja maracuja naturaalse püreega ning kihtide vahele ladusime õhkõrna tumeda šokolaadi kreemi, vahukoore, mascarpone ja maracuja želee. Nõustugem, et pärast esimest koogitükki koos aromaatse kohviga on keeruline jätta kätt uue tüki järgi sirutamata.

 

Traditsiooniliselt katame tordi šokolaadi ganache´ga, aga kliendi soovil võime selle kaunistada ka värvilise kreemi, suhkrumassi ja erinevate figuurikestega.

 

Šokolaaditaigna kihtide koostises on šokolaad, piim, munad, või, suhkur, jahu, tärklis, kergitusaine. Šokolaadikreem on valmistatud šokolaadist, mascarponest ja rõõsast koorest. Maracuja želees on maracuja püree, suhkur ja želatiin; immutamiseks on kasutataud segu maracuja püreest ja suhkrust.

 

Allergeenid: nisujahu, piimatooted, munad.

 

Telli